The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΝΚΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ!!!




Όταν ταξίδευα στη Νότιο Αμερική έμεινα μερικές μέρες στο Cusco μια πολύ όμορφη πόλη στους πρόποδες των 'Άνδεων κάτω ακριβώς από την πόλη των Ίνκα το Macchu Picchu όπου είναι η κοντινότερη πόλη όπου υπάρχει τουρισμός. Από εκεί πρέπει να μεταβείς στο Aguas Calliente να πάρεις το τραίνο όπου θα σε ανεβάσει στο Machu Picchu ή να πάρεις το μονοπάτι των Ίνκα περπατώντας όπου διαρκεί 3 μέρες με κατασκήνωση στα βουνά για να δεις αυτή την μοναδική πόλη. Αν πας με το τραίνο οι στάσεις που γίνονται στα ινδιάνικα χωριά είναι πολύ μικρές όπου οι μόνοι αναβάτες είναι πραγματικές Ινδιάνες απόγονος των Ίνκα με παραδοσιακές ενδυμασίες και για να βγάλουν τα έξοδά τους πουλάνε στους τουρίστες τοπικά φαγητά μέσα σε ειδικά μεταλλικά κουτιά για να κρατάνε ζεστό το φαγητό. Από αυτά τα μέρη λοιπόν είναι και η Sopa de Verduras ή Σούπα με λαχανικά στα Ελληνικά που σας παραθέτω παρακάτω. Είναι πολύ εύκολη να γίνει και πολύ νόστιμη... Την σερβίρουν ακόμα και μέσα στα δάση του Αμαζονίου...


foto: N.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια: