The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

ΟΡΤΥΚΙΑ ΜΕ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΡΟΓΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙ ΚΑΙ ΚΟΝΙΑΚ



Στο τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου Αρ. τεύχους 115 του περιοδικού ΣΤΙΓΜΕΣ και στο ειδικό αφιέρωμα Κρητικές Γεύσεις - Κρητικό Κρασί 2011 έχω παρουσιάσει αυτή την μοναδική σε γεύση συνταγή. Μπορείτε να την δοκιμάσετε σε κάποιο ειδικό event σας ή σε κάποιο εξειδικευμένο τραπέζι μιας και είναι πολύ πρωτότυπη και εξεζητημένη. 








Foto: Manos Zeibekis


Για να λάβετε αυτή την συνταγή παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link


Language: Greek, English







 Add to Cart




2 σχόλια:

Nefelia είπε...

Είχα κάποιες εβδομάδες να μπω στο blog. Δηλαδή τώρα αν θέλει να δει κάποιος τη συνταγή θα πρέπει να την "αγοράσει"; Μάλιστα, καινούρια κόλπα αυτά.
(επίσης παρατήρησα ότι οι μοναδικές αντιδράσεις που επιτρέπονται είναι "ενδιαφέρον" και "συναρπαστικό". Άρα υποθέτω ότι δεν επιθυμείτε τη γνώμη των υπολοίπων.)

Πάτρα Ζεϊμπέκη είπε...

Αγαπητή Νεφελια
Δεν γνωρίζω αν διάβασες την εισαγωγή στην αρχή του blog όπου αναγράφω τους πραγματικούς λόγους τους οποίους με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ηδη έχω ζητήσει συγνώμη από τους φίλους και όπως αναγράφω το κόστος της κάθε συνταγής μιας και είναι έγκυρης είναι συμβολικό. Μπορείς να ανατρέξεις αν θέλεις στην εισαγωγή ακριβώς κάτω από την κεφαλίδα του blog και να διαβάσεις την εξήγησή μου. Όσο για τις αντιδράσεις προϋπήρχαν οπότε εκεί δεν άλλαξε τίποτα και μεταξύ μας ούτε που τις έχει προσέξει και κανείς αφού δεν χρησιμοποιούνται και από κανέναν.
Ευχαριστώ για το προσωπικό σου ενδιαφέρον και το σχόλιό σου και ελπίζω να γίνεις κι εσύ ενεργό μέλος του ανανεωμένου Gourmet Food Lovers blog.