The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

Λαχανοντολμάδες θα βρούμε σε πολλές χώρες από όλο τον κόσμο. Αυτή η συνταγή είναι η δική μου συνταγή για λαχανοντολμάδες στον φούρνο με κόκκινη σάλτσα, σκόρδο και κιμά.



Υλικά

1 kgr κιμάς μοσχαρίσιος
1 λάχανο
σκόρδο

Εκτέλεση

Βγάζετε τα φύλλα από το λάχανο ένα - ένα, τα ζεματίζετε σε νερό που βράζει. Ανακατεύετε τον κιμά, με το ρύζι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. 

Για να λάβετε ολόκληρη την συνταγή παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link


Language: Greek, English




 Add to Cart

Δεν υπάρχουν σχόλια: