The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΓΥΡΗ

Αυτή η συνταγή για τα πολύ νόστιμα κουλουράκια με την πολύ περίεργη σε όλους μας γύρη. Η γύρη είναι μια πολύ θρεπτική φυσική τροφή την οποία την συγκεντρώνουν οι μέλισσες από τα άνθη και τα λουλούδια. Είναι ιδανική για αδυναμία και γενική εξασθένιση του οργανισμού, απώλεια βάρους, εντερικών ανωμαλιών, ψυχώσεων και νευρασθένειας, απώλειας μνήμης, κακού μεταβολισμού καθώς και για πολλές άλλες ασθένειες. Οι κάτοικοι του Καυκάσου, των Ιμαλαϊων και του βουνού Βικαμπόμπα του Εκουαδόρ είναι οι μεγαλύτεροι σε μακροβιότητα άνθρωποι γιατί καταναλώνουν καθημερινά αυτό το φυσικό υλικό της φύσης. Αδιαμφισβήτητα αν το εντάξουμε σε καθημερινή βάση στην διατροφή μας θα είναι πολύ ευεργετικό. Η γύρη πρέπει να λαμβάνετε σταδιακά στην διατροφή μας για να την συνηθίσει το στομάχι μας. Η συνταγή είναι μια κρητική παραδοσιακή συνταγή για κουλουράκια προσαρμοσμένη  ειδικά για την χρησιμοποίησή της με την άγνωστη σε όλους μας γύρη.



Foto: Patra Zeibeki

Για να λάβετε αυτή την συνταγή παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link


Language: Greek, English


 Add to Cart

Δεν υπάρχουν σχόλια: