The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΙΚ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΟΤΟΥ

Αυτή η συνταγή είναι ένας συνδυασμός κρητικής μεσογειακής και κέλτικης ζαχαροπλαστικής. Η σύνθεση της συνταγής έχει γίνει προσωπικά από εμένα και η οποία προέρχεται από παλιές συνταγές των δύο αυτών περιοχών. Ιδανική συνταγή για tea parties και coffee breaks. Μπορεί επίσης να παρουσιαστεί και σαν τούρτα γενεθλίων εάν το επιθυμείτε. 

ΚΕΙΚ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΟΤΟΥ



Για να λάβετε αυτή την συνταγή παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link:


Language: Greek, English

Δεν υπάρχουν σχόλια: