The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

ΓΚΟΥΛΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΜΕ ΡΕΒΙΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη και ειδικότερα στα Ανώγεια ο γάμος είναι μια ιδιαίτερη τελετή που διαρκεί πολλές ημέρες. Έτσι λοιπόν πριν τον γάμο έχουμε τον πρόγαμο καθώς και την προετοιμασία του νοικοκυριού με τα προικιά όπου τα πλένουν τα σιδερώνουν και τα στολίζουν. Σε μία από αυτές τις προετοιμασίες σερβίρουν και αυτό το πιάτο με χοιρινό και με ρεβίθια. Εδώ έχουμε μια συνταγή μοναδικής γεύσης από την παραδοσιακή Ουγγαρέζικη κουζίνα των Βαλκανίων σε συνδυασμό με την Κρητική κουζίνα όπου τα γευστικά παραδοσιακά υλικά αυτών των δύο τόπων μας ταξιδεύουν σε απάτητα μονοπάτια του Ψηλορείτη και τα απέραντα Ουγγαρέζικα δάση. Δοκιμάστε αν μπορείτε να βρείτε αντί για χοιρινό, αγριογούρουνο για καλύτερη απόδοση της συνταγής.


Γκούλας Χοιρινού με Ρεβίθια από την Κρήτη



Για να λάβετε αυτή την συνταγή
παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link


Language: Greek, English



Δεν υπάρχουν σχόλια: