The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙΟΥ

Μια καταπληκτική συνταγή η οποία μυρίζει Ελλάδα και Ελληνικά νησιά γοητεύει τον ουρανίσκο μας κάνοντάς μας να θυμηθούμε εικόνες από την αρχαία Αθήνα όπως είναι η Ακρόπολη, οι στήλες του Ολυμπίου Διός, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και όλα τα παλιά σοκάκια τους. 
Η γοητεία του συγκεκριμένου πιάτου είναι η μοναδική γευστική πανδαισία και ο συνδυασμός του γιαουρτιού με την έντονη γεύση του σκόρδου και του δροσερού αγγουριού.
Η Patra Zeibeki πάλι κατάφερε να μας εκπλήξει με μια συνταγή από τις πιο παλιές που διαθέτει η συλλογή της και η οποία συγγράφηκε από την ίδια πριν πάρα πολλά χρόνια. Η ίδια έχει χρησιμοποιήσει στην συνταγή της κοτόπουλο φιλέτο αλλά η συνταγή μπορεί άνετα να χρησιμοποιήσει κανονικό κοτόπουλο τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια ή μπουτάκια κοτόπουλου.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΤΖΑΤΖΙΚΟΥ


photo credit: Special*Dark via photopin cc

Για να λάβετε αυτή την συνταγή
παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link



Language: Greek, English

Δεν υπάρχουν σχόλια: