The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΠΑΚΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και μία μοναδική συνταγή για τις μέρες αυτές είναι ότι καλύτερο για το τραπέζι σας. Το κρητικό απάκι, μοναδική έντονη γεύση του χειμώνα και των Χριστουγέννων στην Κρήτη από καπνιστό χοιρινό με έντονα μπαχαρικά συνδυασμένο με την απλοϊκή και απλή γεύση που διαθέτει μαζί με έντονα μπαχαρικά και μια βουτυρώδη γευστική σάλτσα από φρούτα του χειμώνα φρέσκα και αποξηραμένα δένουν την γεύση και σας υπόσχομαι να σας απογειώσουν τον ουρανίσκο. Ο συνδυασμός Βορά και Νότου μας ταξιδεύει από την μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη και η προσθήκη μπαχαρικών από την Ανατολή και από μακρινές πατρίδες δίνουν μια άλλη νότα στο γιορτινό μας τραπέζι.

ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΠΑΚΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΟΛΟ
ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ


photo credit: su-lin via photopin cc

Για να λάβετε αυτή την συνταγή παρακαλώ πατήστε
το παρακάτω link


Language: Greek, English

Δεν υπάρχουν σχόλια: