The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ AΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Μια Μεσογειακή συνταγή με έντονες πινελιές από την Κρήτη και με ένα καλά κρυμμένο μυστικό υλικό όπου δίνει στην σάλτσα μοναδική γεύση.
Η δική μου εκδοχή για σάλτσα τόνου για τα μακαρόνια σας. Η μοναδική γεύση του τόνου που πλαισιώνει την σάλτσα καθώς και τα βότανα δένουν πολύ καλά αυτή την σάλτσα όπου γοητεύει τον ουρανίσκο μας. 

Την συνταγή θα την βρείτε στο διαδικτυακό κανάλι


μαζί με άλλες συνταγές που θα σας καταπλήξουν

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΤΖΑΤΖΙΚΙΟΥ

Μια καταπληκτική συνταγή η οποία μυρίζει Ελλάδα και Ελληνικά νησιά γοητεύει τον ουρανίσκο μας κάνοντάς μας να θυμηθούμε εικόνες από την αρχαία Αθήνα όπως είναι η Ακρόπολη, οι στήλες του Ολυμπίου Διός, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και όλα τα παλιά σοκάκια τους. 
Η γοητεία του συγκεκριμένου πιάτου είναι η μοναδική γευστική πανδαισία και ο συνδυασμός του γιαουρτιού με την έντονη γεύση του σκόρδου και του δροσερού αγγουριού.
Η Patra Zeibeki πάλι κατάφερε να μας εκπλήξει με μια συνταγή από τις πιο παλιές που διαθέτει η συλλογή της και η οποία συγγράφηκε από την ίδια πριν πάρα πολλά χρόνια. Η ίδια έχει χρησιμοποιήσει στην συνταγή της κοτόπουλο φιλέτο αλλά η συνταγή μπορεί άνετα να χρησιμοποιήσει κανονικό κοτόπουλο τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια ή μπουτάκια κοτόπουλου.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΩΣ ΤΖΑΤΖΙΚΟΥ


photo credit: Special*Dark via photopin cc

Για να λάβετε αυτή την συνταγή
παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link



Language: Greek, English