The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΟ ΓΑΥΔΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ

Για τις ημέρες του Πάσχα μια πολύ καλή ιδέα για το τραπέζι της Ανάστασης μετά την μαγειρίτσα είναι αυτό το πιάτο από το νοτιότερο νησί της Ευρώπης την Γαύδο.

Η συνταγή αυτή εκτός από την βασική συνταγή η οποία προέρχεται από την πανέμορφη Κρήτη έχουν προστεθεί υλικά της Μεσογείου όπου είναι εμπνευσμένη από την γειτονική μας Βουλγαρία. Μια παραλλαγή λοιπόν του παραδοσιακού Κρητικού τσιγαριαστού για gourmet απολαύσεις και γευστικές αναζητήσεις.

Το γαργαλιστικό άρωμα του σκορδάτου αρνιού ή κατσικιού σε συνδυασμό με τα αρώματα της ελιάς, του ελαιολάδου, των μυρωδικών και των υπολοίπων υλικών μας παραπέμπει την φαντασία μας σε μέρη μακρινά.

ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΟ ΓΑΥΔΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ


Για να λάβετε αυτή την συνταγή παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link


Language: Greek, English


photo credit: 06 via photopin (license)

Δεν υπάρχουν σχόλια: