The title of the blog Gourmet Food Lovers is a copyright title and it is protected by the law worldwide
Foto: Manos Zeibekis (food), Pavlos Kapoglou (portrait)
Hair styling: Βαγγέλης Καμαρίτης - Mix Θριξ (Μιλάτου 21, Ηράκλειο * τηλ. 2810 286504)
Make up artist: Ειρήνη Καρακωνσταντή - Shiseido
Μακέτα: L+O Adv. (Ψαρομηλίγκων 30, Ηράκλειο * 2810 284723)



Gourmet Food Lovers
Powered by Conduit Mobile


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"The four foundations of this world:

Bread, wine, fire, woman"

Nikos Kazantzakis

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

4 ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ

Αγαπητοί μου φίλοι σήμερα σας έχω μια μεγάλη προσφορά που αφοράει τις συνταγές μου. Σας παραθέτω λοιπόν 4 συνταγές με γλυκά και ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο Kritisima σε ΜΙΑ γλώσσα ή την Ελληνική ή Αγγλική ή την Κινέζικη.

Οι συνταγές αφορούν 4 διαφορετικά γλυκά και είναι οι εξής

1. Πουτίγκα Ρυζόγαλο Κρήτης με Ζελέ Κανέλλα
Cretan Rice Pudding with Cinnamon Jelly

Μία γλυκιά παγκοσμίως γνωστή συνταγή, all year around, είναι το παραδοσιακό ρυζόγαλο. Το έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας που το κληρονόμησαν από τις γιαγιάδες τους και έτσι έφτασε στις μέρες μας. Η συνταγή αυτή του παραδοσιακού κρητικού ρυζόγαλου συναντάει την μοντέρνα δυτική κουζίνα με το γνωστό σε όλους μας ζελέ. Το δικό μου όμως ζελέ βασίζετε σε παραδοσιακά υλικά από την Κρήτη και σε συνδυασμό με το παραδοσιακό Κρητικό ρυζόγαλο γοητεύει τον ουρανίσκο μας. Μοναδικό ταξίδι γεύσης στην παραδοσιακή Κρήτη και στην μοντέρνα Δύση.

2. Cheesecake με Ανθότυρο, Σοκολάτα και Βασιλικό
Cheesecake with Anthotyro (Cretan Ricotta), Chocolate and Basil

Στην Κρήτη αυτή την εποχή φυτεύουν τους νέους και περήφανους βασιλικούς στους κήπους, στις γλάστρες, σε αυλές και κάθε σπίτι στην μεγαλόνησο διαθέτει τουλάχιστον έναν βασιλικό έξω από την πόρτα του. Αυτό το θερινό μυρωδικό με την ευωδιαστή μυρωδιά και υπέροχη γεύση είναι η έμπνευση γι αυτό το New York Style Cheesecake με μαλακό ανθότυρο Κρήτης και τον ευωδιαστό Ελληνικό βασιλικό. Μια γλυκιά συνταγή που μας ταξιδεύει στους λιτούς αυλόγυρους της Κρήτης από τις ταράτσες και τα μπαλκόνια του σύγχρονου Manhattan και του Big Apple. Εμπνευσμένη συνταγή από την Patra Zeibeki φτιαγμένη με πολύ αγάπη για όλους εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό

3. Γλυκιά Τάρτα με Ανθοτυρο Κρήτης και Μανταρίνια
Sweet Tart with Cretan Anthotyro (Cretan Ricotta) and Mandarins (Τangerines)

Αγαπημένη συνταγή ειδικά για τις βροχερές μέρες του χειμώνα που μας έρχεται. Η γλυκιά γεύση της Κρητικής μαλακής μυζήθρας ή μαλακού ανθότυρου όπως λέγεται σε άλλες περιοχές εκτός Κρήτης συνδυάζει την όξινη γευστική υφή του χειμερινού αυτού φρούτου σε ένα μοναδικό γλυκό ψυγείου το οποίο θα συνοδεύσει το αγαπημένο σας ρόφημα και ειδικά τα καταπληκτικά κρητικά βότανα.

4. Λουκουμάδες με μυζήθρα
Sweet Cretan Ricotta Cheese Dumplings with Cinnamon and Honey

Αυτή η συνταγή είναι μια συνταγή όπου οι γνωστοί μας λουκουμάδες γίνονται ακόμα πιο νόστιμοι αφού έχουν την γεύση της κρητικής μυζήθρας, του μαλακού γευστικότατου τυριού το οποίο παράγει η Κρήτη. Σε συνδυασμό με το μέλι βοτάνων και την κανέλα μας ταξιδεύει στα πιο περίεργα μέρη αυτού του νησιού. 



ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ

4 ΣΥΝΤΑΓΕΣ 25 $ Χ 4 = 100

+ 1 ΒΙΒΛΙΟ KRITISIMA 14.99 + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΣΥΝΟΛΟ: 114.99 $ + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

4 ΣΥΝΤΑΓΕΣ + 1 ΒΙΒΛΙΟ KRITISIMA

100 $
(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ)


Διαδικασία

Με το που θα γίνει download ο φάκελος με τις συνταγές των γλυκών θα σας αποσταλεί email σε σύντομο χρονικό διάστημα όπου θα σας ζητηθεί το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο καθώς και η διεύθυνση για να σας αποσταλεί το ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο με τίτλο Κritisima.



4 ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ 




Για να λάβετε αυτές τις συνταγές παρακαλώ πατήστε το παρακάτω link



 File Language: Greek, English